MOPAN Suceava

De câteva zile, de la începutul noului sezon „Acces Direct”, Simona Gherghe l-a prezentat telespectatorilor pe noul ei coleg de platou, nimeni altul decât Alex Velea. Deși decizia a fost destul de surprinzătoare pentru mulți, solistul mărturisește că se simte bine în această nouă postură și că vrea să învețe, chiar dacă emoțiile nu lipsesc atunci când intră în direct, notează click.ro.

„Pentru un om care nu a făcut televiziune la modul ăsta profesionist, se descurcă foarte bine. Citește prompterul mai bine decât alții care au fost de nu știu câți ani, ceea ce e wow, e foarte tare”, a mărturisit Simona Gherghe pentru colegii de la „Xtra Night Show”, potrivit sursei citate. Aceasta a mai adăugat și că vrea să-l transforme în jurnalist, iar Alex este cel care este responsabil cu buna dispoziție și cu glumele, însă este gata să învețe lucruri noi, mai ales că vede în Simona Gherghe profesorul ideal.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/simona-gherghe-are-mari-ambitii-legate-de-alex-velea-vreau-sa-l-transform-jurnalist

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava