MOPAN Suceava

Înainte de aglomerația de sărbători, Simona Gherghe și soțul ei și-au planificat o minivacanță la Paris, dezvăluind că nu au mai avut parte de un asemenea moment de multă vreme, potrivit click.ro.

După câteva luni de la venirea celui de-al doilea copil pe lume, un băiețel de data aceasta, dar și de la renunțarea la pupitrul emisiunii „Acces Direct”, Simona Gherghe și soțul ei au plecat pentru două zile la Paris. Vedeta a povestit că ea și partenerul ei așteptau de mult aceste zile de relaxare departe de casă, având în vedere că nu s-au mai bucurat de un asemenea „concediu” de destul de multă vreme.

Cei doi soți și-au făcut tradiționala poză cu turnul Eiffel și s-au plimbat pe străzile capitalei Franței, bucurându-se atât de peisaje, cât și unul de compania celuilalt, potrivit sursei citate. Totuși, mămica Simona a mărturisit ca le cam duce dorul micuților ei, chiar dacă stă plecată doar două zile și că se gândește adesea cum s-au acomodat cei mici la bunici.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/simona-gherghe-escapada-romantica-cu-sotul-la-paris-prima-plecare-dupa-un-si-trei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava