MOPAN Suceava

Campania umanitară inițiată de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi beneficiază și de sprijinul fostului nr. 1 mondial la tenis feminin, Simona Halep. Ștefan Mandachi a spus că după ce Nadia Comaneci a sprijinit această campanie și Simona Halep se alătură eforturilor de a ajuta lupta împotriva noului coronavirus din județul Suceava. „O nouă mega surpriză pentru Suceava din partea unui simbol al României. Simona Halep a donat o rachetă de tenis, o minge și un tricou de la Wimbledon, cu semnătură. Obiectele super-valoroase au fost oferite campaniei www.1cm.ro, la inițiativa Nicoletei Negură, care le-a primit de la tatăl Simonei Halep, în scop umanitar. Prima tentație a fost să le păstrez eu (și să donez la Crucea Roșie o sumă de bani) dar e clar că nu e momentul acum: Suceava are mai mare nevoie de ele și am convingerea că se va găsi un cetățean să ofere o sumă consistentă pe aceste obiecte <de muzeu>”, a spus Mandachi. .

El a arătată că vor fi scoase la licitație racheta, mingea de tenis și tricolul Wimbledon, toate cu semnătura Simonei Halep. Câștigătorul licitație va beneficia și de o oră de antrenament la tenis cu Ștefan Mandachi.

Licitația se va încheia pe 24 aprilie ora 23:59. Se poate licita pe site-ul www.1cm.ro. „După susținerea Nadiei Comaneci și a Simonei Halep, mai lipsește Regele Hagi și închidem ”Sfânta Treime” a sportului românesc”, a spus Mandachi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava