• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto56 poze în acest set

Simona Halep a câștigat trofeul de la Wimbledon după un meci de senzaţie împotriva americancei Serena Williams, devenind prima jucătoare de tenis din România care se impune la acest turneu. Halep a început perfect finala de la Wimbledon, reușind să se distanțeze în primul set la patru gameuri. Jucătoarea română s-a impus în cele din urmă în primul set cu scorul de 6-2. Setul al doilea a început mai echilibrat, însă în cele din urmă Simona Halep a reușit să se distanțeze, după ce a câștigat două breakuri. Halep a reușit să se impună și în setul al doilea, tot cu scorul de 6-2.

Pentru Simona Halep este cel de-al doilea titlu de grand slam după cel obținut la turneul de la Roland Garros.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava