Concert pascal
MOPAN Suceava

Simona Hapciuc (31 de ani) este foc și pară după eliminarea de la Survivor România! Vedeta consideră că a fost jucată pe degete de către colegii din din echipa Faimoșilor, în special de către băieți, care vor să elimine toate fetele din competiție. Simona a dezvăluit, în exclusivitate într-un interviu pentru Click!, care sunt jocurile perfide la care băieții din echipa Faimoșilor recurg pentru a ajunge în finala competiției. Există și un top al fetelor ce trebuie eliminate pe rând!

  • Click!: Simona, ai părăsit competiția Survivor România furioasă. Eliminarea ta a fost una nedreaptă? Ai declarat ulterior că Jador și Culiță Sterp ar fi trebuit să iasă înaintea ta.

Simona Hapciuc: Jador, Culiță, Roxana Nemeș și Majda erau în topul meu înaintea mea, pe lista eliminărilor. Pe fete le consideram mai slabe din punct de vedere sportiv, iar pe băieți i-am văzut eu mai slab pregătiți, pentru că nu dădeau totul pe traseu. Mi s-a părut nedreaptă eliminarea mea. Încă trei-patru săptămâni nu trebuia să intre în discuție votarea mea.

  • S-a vorbit că ar exista în sânul echipei Faimoșilor o coaliție între bărbați, care au făcut un top al fetelor ce trebuiau eliminate din competiție înaintea băieților. Ai cunoștință de asta?

Baieții vor să elimine toate fetele înaintea lor din competiție. Așa erau planurile. Zanni, Jador și Culiță se vedeau în finală.

Citește INTERVIUL COMPLET, EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-simona-hapciuc-demasca-jocurile-secrete-de-la-survivor-cum-au-lucrat-o

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava