Concert pascal
MOPAN Suceava

Simona Pătruleasa (46 de ani), prezentatoarea Știrilor Kanal D, este foarte mândră de fiica ei de 10 ani, Ingrid, care este acum o adevărată domnișoară. Ce face Simona Pătruleasa de Paște, cum se pregătește de Sărbători, dar și ce spune despre căsnicia cu Sabin Ivanof, aflați în interviul următor.

  • Click!: Simona, cum sunteți în perioada asta? Mai puteți cu restricțiile? Cât de mult te-a afectat această pandemie pe tine și pe familia ta?

Simona Pătruleasa: Ne-am obișnuit cumva cu situația asta și încercăm să ne păstrăm optimismul. Viața noastră nu s-a schimbat foarte mult, petreceam și înainte mult timp în familie, cu Ingrid. Dar sunt și momente în care ne gândim la ce făceam în anii trecuți, la libertatea de mișcare pe care o aveam. Ne este dor să plecăm într-o vacanță liniștită, dar îi mulțumim lui Dumnezeu că suntem sănătoși. Visăm să ne întoarcem curând la normalitate.

  • Ce nu vă lipsește niciodată din meniul sărbătorilor de Paște și ce anume se așteaptă cu nerăbdare în această perioadă?

Simona Pătruleasa: Întotdeauna facem pască, tartă cu fructe de sezon, cozonaci și nu ne lipsesc peștele și salatele.

  • Ești o fire credincioasă, obișnuiești să ții post, mergi des la biserică?

Simona Pătruleasa: De când s-a născut Ingrid ne-am făcut un obicei din a merge în fiecare duminică la biserică. Am ținut post timp de 10 ani, dar în ultimii ani am renunțat doar la carne în această perioadă.

Citește INTERVIUL complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/interviu-simona-patruleasa-dezvaluiri-de-mama-si-de-sotie-traiesc-cei-mai-frumosi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava