• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Axat anul acesta pe răspunsuri la cele mai provocatoare întrebări ale practicienilor, Simpozionul Național de Pneumologie Zilele Golli are loc între 6-8 iunie, la Craiova, Hotel Ramada si se adresează medicilor pneumologi, interniști, medicilor de familie, medici specialiști în chirurgie toracică, specialiștilor în recuperare medicală și fizioterapie și de asemenea, farmaciștilor.

Evenimentul, derulat sub Coordonarea științifică a Prof. Univ. Dr. Floarea Mimi Nițu, își propune să abordeze teme deosebit de practice, cum ar fi utilizarea corectă a dispozitivelor inhalatorii, gestionarea corectă a tratamentului sindromului de apnee în somn, pregătirea corespunzatoare a pacienților pentru bronhoscopie și efectuarea în condiții de siguranță (pentru medici și pacienți) a acestei manevre, împărtășirea celor mai noi direcții de tratament pentru cele mai frecvente afecțiuni din sfera pneumologică. Nu în ultimul rând, evenimentul va aborda teme din sfera administrativă (acordarea certificatului de handicap, malpraxisul, relația cu specialiștii în medicina muncii, etc).

Anul acesta,  „Zilele Golli” se desfășoară în perioada celei de a XLIX- ediții a Zilelor UMF Craiova și este o manifestare dedicată acestui eveniment! Programul Simpozionului cuprinde un curs de reabilitare respiratorie, simpozioane pe diferite teme  medicale (tratamentul SASO, introducere în VNI) și abordări ale aspectelor administrative.

Simpozionul se desfășoară sub egida Societății Române de Pneumologie și a Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, în parteneriat cu Colegiul Medicilor Dolj și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș Craiova.

Prof. Univ. Dr. Floarea Mimi Nițu: “Pentru 2019, am pregătit o nouă ediție a Zilelor Golli, cu multe aspecte practice, cu implicarea lectorilor tradiționali, lideri de opinie din mai multe centre universitare, dar și cu prezentări susținute de colegi aflați la început de carieră. Așteptăm cu drag alături de noi colegi din toate specialitățile medicale, pentru ca pacientul viitorului va avea nevoie mai mult ca oricând de o echipă medicală care să comunice bine, să integreze terapia și să ia decizii bazate pe dovezi științifice și pe reguli de bună practică.. Ne dorim să ne fie alături farmaciști și asistenți medicali, întrucât, de multe ori, pacientul li se adresează pentru informații și de felul în care sunt pregătiți să răspundă, depinde modul în care pacientul va urma recomandările medicale, într-un cuvânt, munca noastră”.

Șef Lucr.Dr. Mihai Olteanu, Președinte Comitet de Organizare: “Bronhoscopie se face destul de puțin în România, deși este o investigație de mare utilitate, pentru diagnosticul, dar și pentru tratamentul unei game largi de afecțiuni bronhopulmonare. Prin prisma celui ce face această procedură, voi aborda alături de prestigioși lideri de opinie în bronhologie, provocările și satisfacția celui care alege să se pregătească în acest domeniu.  Sper să găsim împreună soluții pentru colegii din județele în care nu au acces la această investigație și să îi punem la curent în legătură cu pregătirea competentă în domeniu. În centrul acestor acțiuni se va regăsi, ca de obicei, pacientul, prin eficientizarea activitatii noastre si printr-o mai buna comunicare interdisciplinară”.

Pentru înscrierea la acest eveniment, creditat atât pentru medici cât și pentru farmaciști și asistenți medicali, găsiți detalii pe website-ul dedicat evenimentelor medicale: www.flashmedical.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava