• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Miercuri, 26 noiembrie 2014, Dragoş FRUMOSU, preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Industria Alimentară, a Băuturilor, Tutunului şi Ramuri Conexe “SINDALIMENTA” a semnat protocolul de susţinere a CAMPANIEI DE REDUCERE A TVA LA CARNE ȘI LA PREPARATELE DIN CARNE.

SINDALIMENTA s-a alăturat astfel demersului iniţiat în luna aprilie de către Federația Națională PROAGRO împreună cu Asociația Română a Cărnii (ARC), Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România (APCPR), Uniunea Crescătorilor de Păsări din România (UCPR) şi Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR).

Ne-am alăturat acestei campanii pentru că o considerăm un semnal puternic pe care mediul asociativ din România îl dă clasei politice în aceste zile. Cred că forţa noastră poate duce pentru început la reducerea TVA la carne şi la preparatele din carne şi în viitor la reducerea TVA la alimentele de bază. Acesta este un proiect pentru care luptăm de ani de zile şi acum s-a creat momentul propice care ar putea determina clasa politică să ia o decizie favorabilăDragoş Frumosu, preşedinte SINDALIMENTA.

***

Suportul tuturor românilor este extrem de important pentru succesul acestei campanii, iar platforma on-line www.taietva.ro le pune la dispoziţie metode eficiente de implicare. Orice român poate trimite un mail parlamentarilor din judeţul său, poate semna petiţia pentru reducerea TVA şi poate urmării demersurile făcute pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

SINDALIMENTA se alătură campaniei de reduce a TVA la carne şi la preparatele din carne, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava