• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Federația Sindicatelor din Silvicultură Silva a pichetat timp de patru ore Camera Deputaților. Protestatarii au avut nouă puncte de revendicare, primul fiind respingerea proiectului de lege pentru modificarea și completarea Legii pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole și forestiere. Liderul sindicatului, Silviu Geană, a declarat: „Prin acest proiect se urmărește legiferarea împroprietăririi fără drept cu terenuri agricole sau forestiere a formelor asociative ale comunităților din fostele regiuni grănicerești, respectiv împroprietărirea fără drept cu terenuri forestiere în suprafață de pînă la 30 de hectare din fondul forestier proprietate publică a statului a unităților de cult care au deținut în folosință sau administrare și nu în proprietate astfel de suprafețe”.

În judeţul Suceava, toate cele 550 de lăcaşuri de cult au fost împroprietărite cu cîte de 30 de hectare de pădure în timpul Guvernului Năstase, iar în prezent Romsilva a deschis procese pentru recuperarea terenurilor forestiere. Silvicultorii sînt îngrijoraţi că în urma noului proiect legislativ se va diminua cu peste 650.000 de hectare fondul forestier proprietate publică a statului și vor dispărea peste 3.000 de locuri de muncă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava