Concert pascal
MOPAN Suceava

Conducerea Alianţei Sindicatelor din Învăţămînt Suceava-ASIS îşi exprimă nemulţumirea şi indignarea faţă de proiectul Ordonanţei privind salarizarea personalului din sistemul bugetar.

Preşedintele ASIS, profesorul Giani Leonte susţine că în ciuda eforturilor Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţămînt de a convinge Guvernul că lefurile celor care lucrează în Educaţie trebuie să devină motivante, a observat din nou că proiectul Ordonanţei nu prevede schimbări structurale în privinţa creşterilor salariale.

El a adăugat că, astfel, continuă umilirea şi desconsiderarea Educaţiei în general şi a angajaţilor din învăţămînt în special. Profesorul Leonte a menţionat că, de aceea, Colegiul Naţional al Liderilor FSLI a hotărît organizarea unui marş de protest la Bucureşti, în data de 1 iunie. De asemenea, este luată în calcul varianta boicotării examenelor naţionale.

Sindicaliștii suceveni nemulţumiți şi indignați faţă de proiectul Ordonanţei privind salarizarea din sistemul bugetar, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava