Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava va fi pichetată luni, 4 martie, între orele 12.30 şi 13.00, de reprezentanţi ai Uniunii Judeţene a Sindicatelor „Pro Educaţia”. Sindicatul condus de Traian Pădureţ este afiliat la Federaţia „Spiru Haret” şi aşteaptă un răspuns favorabil din partea Ministerului Educaţiei la solicitările formulate.

Printre revendicările sindicatului se numără elaborarea pachetului legislativ pe educaţie pînă pe 31 martie, majorarea costului standard per preşcolar/elev, asigurarea personalului didactic de predare calificat şi plata în regim de urgenţă a tuturor sumelor rezultate din sentinţele judecătoreşti definitive, anterioare datei de 31.12.2018.

Sindicaliştii mai vor calcularea corectă a sporurilor şi indemnizaţiilor la nivelul salariilor în plată, stoparea violenţei în unităţile de învăţămînt, asigurarea profesorilor de sprijin, a consilierilor psihopedagogi, precum şi a finanţării suplimentare pentru unităţile de învăţămînt de masă cu clase în care sînt înscrişi copii cu cerinţe educaţionale speciale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava