• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, îşi doreşte ca, pe DN17, să fie înfiinţat un punct fix pentru cîntărirea autovehiculelor de mare tonaj. El a afirmat că a purtat discuţii pe această temă cu şeful Inspectoratului Regional pentru Controlul în Traficul Rutier Iaşi, Florin Hopşa. Prefectul a mai spus că, la acest moment, în judeţul Suceava există un singur cîntar pentru depistarea maşinilor cu încărcături peste limita admisă de lege. La Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Traficul Rutier Suceava sînt şase angajaţi. Florin Sinescu a mai spus că în momentul de faţă există „o presiune foarte mare” pe DN 17 şi pe DN 2, principalele drumuri din judeţul Suceava. Florin Sinescu a precizat că pe drumurile care fac legătura cu zona de est a judeţului Suceava, respectiv DN 17 A Câmpulung Moldovenesc – Ratoş şi DN 2 E Păltinoasa – Cacica, au fost impuse restricţii pentru maşinile de mare tonaj. „În acest moment tot ce înseamnă trafic greu se derulează pe cele două drumuri principale, DN 2 şi DN 17. iar în momentul de faţă nu avem eficienţă maximă la controalele maşinilor de mare tonaj, având în vedere că există un singur cântar, iar la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Suceava are doar şase salariaţi”, a declarat Sinescu.

Sinescu vrea controale mai stricte la maşinile care depăşesc tonajul maxim admis de lege, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava