MOPAN Suceava

Teatrul Municipal Matei Vișniec vă invită în data de 13.10.2016 la ora 19.00 la un spectacol din ciclul teatral : Actorul în prim plan.

Vă așteptăm la o serie de spectacole în care publicul este invitat să cunoască actorii prin prisma spectacolelor cu un singur personaj.

Monodrama este un gen extrem de ofertant pentru actori, regizori și reprezintă un punct nevralgic în orice repertoriu teatral articulat.

Dario Fo este un scriitor, scenograf, dramaturg, pictor, actor și regizor italian, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură în anul 1997. Este faimos atât pentru textele teatrale de satiră politică și socială, cât și pentru implicarea în viața politică. Actor, regizor, scenograf, dramaturg, creator de costume, impresar al propriei companii teatrale (dar și ca pictor) este cu siguranță un om de teatru complet.

Franca Rame a fost o actriță și om politic italian, luptătoare pentru drepturile femeilor. A fost prima femeie candidată la postul de președenție al Republicii Italiene.

Spectacolul Singură în fața dragostei și a morții reprezintă o incursiune brutală și metodică în cele mai intime detalii ale vieții unei ființe ignorate de propriul soț dar și de societatea contemporană a consumatorilor de plăceri.

Un studiu teatral elaborat în estetică brechtiană propune o analiză critică sistematică elucidând structura, tipurile, evoluţia şi criteriile adevărului, o satiră analitică pentru toți deținătorii de adevăruri absolute.

O comedie amară despre nenorocire și fericire, despre dragoste și ură, despre dedicație și uitare, despre oameni și obiecte.
Distribuția spectacolului: Clara Popadiuc
La chitară: Ștefan Lupu
Regia artistică: Andrei Munteanu
Durata spectacolului: 50 de minute.
Prețul unui bilet este de 20 lei pentru adulți și 10 lei pentru studenți și pensionari.
Program casierie: Marți – Joi, între orele 11:00 – 16:00
Recomandat publicului peste 16 ani

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava