MOPAN Suceava

Pandemia declanșată de virusul Covid-19 a bulversat pur și simplu calificările și pregătirea pentru Olimpiada din acest an din Japonia. În pofida temerilor, justificate, niponii țin la desfășurarea competiției în perioada 24 iulie – 9 august 2020.

Pentru moment, în acest context, cei mai buni sportivi ai României, calificați sau care au șanse reale de a accede la cea mai ”tare” concurs al Planetei, se pregătesc în continuare în condiții spartane.

Unul dintre acești sportivi este canotorul Florin Artenie Fântânaru, sportiv pregătit la clubul sucevean de antrenorul Iona Despa, și care este în pregătire la Snagov cu lotul Olimpic al României.

”Sportivul nostru face parte din barca de opt plus unu care va lupta pentru calificarea la Olimpiadă. Acum el se pregătește la Snagov cu loturile României, din care fac parte o grămadă de sportivi originari din județul Suceava. Ar fi un lucru absolut deosebit ca și CSM Suceava să aibă un sportiv la o Olimpiadă de pomină, cum este cea din 2020” a decalarat antrenorul Ioan Despa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava