Concert pascal
MOPAN Suceava

Sir Anthony Hopkins, în vârstă de 83 de ani, a devenit cea mai în vârstă persoană nominalizată la Oscar la categoria ‘Cel mai bun actor’, pentru prestația sa din ‘The Father’, informează contactmusic.com. El „se va lupta” pentru această distincție cu Riz Ahmed (‘Sound of Metal’), regretatul Chadwick Boseman (‘Ma Rainey’s Black Bottom’), Gary Oldman (‘Mank’) și Steven Yeun (‘Minari’).

‘The Father’ îl are în rolul principal pe Anthony Hopkins în rolul unui bărbat ce refuză ajutorul fiicei sale pe măsură ce îmbătrânește. Cu toate acestea, legătura sa cu realitatea începe să dispară, nerecunoscându-i pe cei dragi, ca urmare a demenței de care suferă.

La categoria ‘Cel mai bun film’ vor concura în acest an următoarele producţii cinematografice: ‘The Father’, ‘Judas and the Black Messiah’, ‘Minari’, ‘Nomadland’, ‘Promising Young Woman’, ‘Sound of Metal’, ‘The Trial of Chicago 7’, ‘Mank’.

De menționat că documentarul ‘Colectiv’, în regia lui Alexander Nanau, a devenit primul film românesc din istorie nominalizat la Premiile Oscar, concurând la categoriile ‘Cel mai bun documentar’ și ‘Cel mai bun film internațional’.

Nominalizările pentru cele 24 de categorii de la premiile Oscar 2021 au fost anunţate de Priyanka Chopra şi Nick Jonas, prin intermediul unui streaming video.

Cea de-a 93-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 25 aprilie la Los Angeles. Gala va fi transmisă în direct de postul american ABC şi va fi difuzată în peste 225 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava