Mihai Mitoșeru a anunțat pe contul de socializare că va divorța de soția lui, Noemi, după o relație de 13 ani, iar această decepție în dragoste face parte dintr-un șir întreg de evenimente triste care l-au urmărit de-a lungul vieții pe actor, notează click.ro.

„Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul când mă întreabă toată lumea de ce sunt singur! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane) și, de 3 luni, a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!”, a scris pe Facebook fostul prezentator al emisiunilor de Bingo, rămas celebru și pentru expresia „Zi-le, domnul Geo!”, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/sir-de-blesteme-dragoste-pentru-mihai-mitoseru-i-murit-logodnica-intr-un-accident

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava