Comenzi MOPAN Suceava

Lora (37 de ani) trece prin clipe dramatice, după ce mama ei a murit zilele trecute. Solista și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele sociale că a rămas fără „jumătate din inimă”, după ce femeia care i-a dat viață a pierdut lupta cu cancerul. Din păcate, Lora a rămas și fără tată la o vârstă fragedă, iar acum îl mai are aproape doar pe fratele ei, notează click.ro.

În 2013, mama solistei a fost diagnosticată cu cancer la sân și supusă unui tratament la Iași, pentru ca în 2014 să fie dusă în Turcia, unde a trecut-o printr-o intervenție chirurgicală de mastectomie. Lora i-a fost alături de-a lungul întregii lupte cu boala cruntă, care a învins-o însă în prima lună a lui 2020.

Lora nu s-a putut bucura nici de compania tatălui, căci pe când avea doar patru ani a rămas orfană. Bărbatul era un reputat chirurg urolog.

„La patru ani a murit tatăl meu într-un accident. Nu mi s-au spus niciodată foarte multe şi la înmormântarea lui a venit foartă multă lume. Tata era un chirurg de nota 10. Eram tristă în poze”, povestea Lora în urmă cu ceva ani, în emisiunea Acces Direct, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/lora-ramas-fara-ambii-parinti-il-mai-are-alaturi-doar-pe-fratele-ei

Șir de drame în viața Lorei. Rămasă orfană de ambii părinți, solista a fost și suspectă de cancer, 7.8 out of 10 based on 12 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (12 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava