MOPAN Suceava

Sir Elton John a spus că a iubit cocaina din prima clipă în care a încercat-o, pentru că i-a schimbat complet personalitatea și l-a făcut să se simtă acceptat.

Muzicianul de 72 de ani a spus în cadrul emisiunii ‘Today’, potrivit contactmusic.com: „Am văzut pe cineva prizând cocaină și am întrebat: ‘Ce îți face asta?’, iar el mi-a răspuns: ‘Ei bine, te face să te simți liber.’ Îmi aduc aminte că mi-am spus: ‘Hmmm, am fost mereu cel care a privit de pe margine, chiar și la școală, nu am făcut niciodată parte dintr-un grup sau ceva. Așa că, voi încerca asta.’. Mi-a plăcut pentru că puteam vorbi. Eram foarte timid de fel și mi-am dat seama că acest drog mă făcea să fiu mai deschis, mă făcea să vorbesc.”

Elton – care a sărbătorit recent 29 de ani de când nu mai consumă droguri și alcool – a scris și în autobiografia sa despre cocaină: „Cocaina avea ceva ce te prindea. Era la modă și nu prea se găsea. Consumând-o era ca și cum făceai parte dintr-o elită, dintr-un grup care face ceva extravagant, periculos… Într-un mod patetic, pe mine m-a prins. Devenisem de succes și popular, dar nu m-am simțit niciodată cool.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava