MOPAN Suceava

Sir Elton John s-a împăcat cu mama sa, Sheila, cu care nu mai vorbea din iunie 2009, la puțin timp după ce femeia a împlinit 90 de ani, potrivit contactmusic.com.

Muzicianul în vârstă de 68 de ani, care și-a lansat pe 5 februarie noul album, ‘Wonderful Crazy Night’, a anunțat în aceeași zi că el și mama sa, Sheila Farebrother, își vorbesc din nou. Starul a declarat pentru Daily Mirror: „Am reluat legătura. Din respect pentru mama mea și intimitatea ei, mereu am evitat să vorbesc public despre relația noastră. Cu toate acestea, vreau să spun că ne-am împăcat la câteva zile după ce a împlinit 90 de ani.”

Conform sursei citate, cei doi nu și-au mai vorbit timp de opt ani de zile, deoarece mama artistului a refuzat să rupă legatură cu doi dintre foștii săi angajați, unul dintre ei fiindu-i la un moment dat iubit, dar și manager, la începutul carierei. În plus, mama cântărețului a fost dintotdeauna de parere ca întai partenerul și apoi soțul acestuia, David Furnish, l-a întors împotriva sa. David Furnish are o relație cu Elton John din 1993, cei doi având si doi copii, născuți de o mamă surogat. Se pare însa că tocmai David Furnish l-a convins pe Elton John să se împace cu mama sa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava