Concert pascal
MOPAN Suceava

Renate Blauel susține că Sir Elton John a mințit în autobiografia sa când a spus că nu și-a dorit copii după ce s-au căsătorit, pentru că ei „au încercat” să își întemeieze o familie, dar „nu au putut”.

Renate Blauel – care s-a căsătorit cu autorul hit-ului ‘Candle in the Wind’ în 1984 și de care a divorțat patru ani mai târziu – cere 3 milioane de euro despăgubiri, după ce muzicianul în vârstă de 73 de ani ar fi încălcat termenii divorțului dezvăluind detalii despre relația lor în cartea autobiografică ‘Me’, apărută în 2019, dar și în filmul biografic ‘Rocketman’. Mai mult, fosta soție a starului susține în actele depuse la tribunal că dezvăluirile i-au declanșat probleme de sănătate mintală de lungă durată.

Avocatul ei a confirmat că au fost depuse actele. Însă a adăugat că Renate  „speră să rezolve problema în mod privat și pe cale amiabilă”.

Ca răspuns, avocații lui Elton John au recunoscut existența acordului de divorț, pe care ambele părți l-au semnat, dar au negat orice încălcare sau că a cauzat „vătămare psihologică”. Potrivit unor documente depuse la Înalta Curte din Londra, artistul a acceptat să scoată anumite pasaje din autobiografia sa, înainte de a fi publicată, iar în proiectul final, Renate Blauel apare doar pe opt pagini.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava