Concert pascal
MOPAN Suceava

Sir Elton John „şi-a pierdut umanitatea” din cauza dependenţelor de substanţe şi a mărturisit că se transformase într-un „monstru” în perioada în care cariera sa luase avânt.

Legendarul muzician, în vârstă de 70 de ani, a vorbit deschis, luni, la Universitatea Harvard, după ce i s-a înmânat premiul ‘Peter J. Gomes Humanitarian’, pentru eforturile depuse în lupta cu HIV/SIDA. Starul a spus, potrivit contactmusic.com: „Pasiunea pentru muzică şi dăruinţa mi-au deschis multe uşi şi m-au ridicat în viaţă. Dar în momentul în care am urcat pe culmile succesului, fericirea nu se mai vedea la orizont şi şi-a făcut loc întunericul. Îmi pierdusem umanitatea din cauza abuzului de droguri, alcool şi din cauza problemelor de alimentaţie. În perioada în care eram dependent de multe substanţe, în anii ’80, a apărut epidemia de SIDA, iar guvernul nici nu a băgat în seamă acest lucru. Mi-am pierdut foarte mulţi prieteni din cauza acestei boli, dar nu am putut reveni cu picioarele pe pământ din cauza dependenţelor. Drogurile mă transformaseră într-un monstru.”

Elton – care are doi copii împreună cu soţul său, David Furnish, pe Zachary, în vârstă de şase ani, şi pe Elijah, în vârstă de patru ani – nu mai consumă alcool şi droguri de aproape 30 de ani. Cum a reuşit, a povestit chiar el: „Am avut norocul de a-l cunoaşte pe Ryan White şi pe familia sa. Am vrut să-i ajut, dar mai mult m-au ajutat ei pe mine. Ryan a fost scânteia care m-a ajutat să scap de dependenţe şi m-a făcut să pun bazele fundaţiei de luptă împotriva SIDA. În şase luni eram ‘curat’ şi aşa sunt de 27 de ani.”, a mai povestit Sir Elton John.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava