MOPAN Suceava

Sir Mick Jagger este fericit din nou de când a devenit bunic și străbunic, după o grea suferință prin care a trecut după tragica moarte a iubitei sale L’Wren Scott, informează contactmusic.com. Solistul trupei The Rolling Stones a fost devastat după ce femeia cu care avea o relație de 13 ani s-a sinucis, dar acum, fata artistului, Jade Jagger, a spus că nașterea fiului ei, Ray Emmanuel, și cea a copilului fetei sale, Ezra Key, l-au ajutat să treacă peste ‘perioada grea’.

„A trecut printr-o perioadă foarte grea, dar când ai doi bebeluși în familie, care răspândesc fericire, totul devine mai frumos. Tatăl meu adoră copiii. Este foarte bun cu ei și este un familist convins.”, a spus Jade într-un interviu acordat revistei HELLO!, potrivit sursei citate.

Nepoata celebrului cântăreț, Assisi Jackson, și iubitul ei, Alex Key, au devenit părinți pentru prima dată în luna mai. Bebelușulul, care a primit numele Ezra Key, este primul nepot pentru mama lui Assisi, Jade, 42, care a fost și ea însărciată în același timp cu fata ei și adus pe lume un băiețel, o lună mai târziu, în iunie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava