Concert pascal
MOPAN Suceava

Sir Paul McCartney a mărturisit că deseori se gândește la The Beatles și își amintește de regretații John Lennon și Geroge Harrison „cu foarte multă tristețe”.

Starul în vârstă de 76 de ani a spus într-un interviu pentru BBC Radio Scotland, potrivit contactmusic.com: „John și George reprezintă încă o mare parte din viața mea, mereu va fi așa. Ar fi fost grozav ca Beatles să se reunească. Oamenii se întreabă mereu cum ar fi dacă? Dar nu putem, din păcate, asta nu se va întâmpla. Mă gândesc deseori la ei cu foarte multă tristețe, pentru că ar fi trebuit să fie aici. În cazul lui John, un fapt teribil. În cazul lui George, o boală teribilă. Dacă prin cine știe ce minune era să se întâmple, ar fi fost nemaipomenit. Ca muzician, visezi des că te afli în studio ori pe scenă, așa că eu sunt foarte des alături de băieți. Chiar dimineața trecută, m-am trezit și eram cu George. A fost foarte frumos. Mă gândesc la George ca la micul meu camarad – era cel mai tânăr din grup. Așa m-am întâlnit eu cu John și cu George zilele acestea. Așa că The Beatles s-au reunit – în mintea mea.”

George a murit pe 29 noiembrie 2001, după o luptă lungă împotriva cancerului la plămâni, în timp ce John a fost omorât în fața apartamentului său din Manhattan de către Mark David Chapman, în 1980.

Paul a adăugat, în cadrul aceluiași interviu: „Deși este foarte multă tristețe, principala bucurie este aceea că i-am cunoscut pe acești oameni. Îmi este foarte dor de ei.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava