Sir Ridley Scott îşi doreşte să facă patru filme într-un singur an. Regizorul în vârstă de 79 de ani a mărturisit că se simte frustrat din cauză că nu poate fi la fel de prolific precum actorii, care reuşesc să se ocupe de mai multe proiecte într-un an, şi că ‘îl înnebuneşete’ faptul că un film se face într-un timp atât de lung. „Mă înnebuneşte faptul că un actor poate face patru filme pe an, iar eu nu. Îi spuneam acest lucru lui Michael Fassbender (starul din ‘Alien: Covenant’).”, a spus Sir Ridley Scott, potrivit contactmusic.com.

Veteranul regizor a spus că durează foarte mult realizarea unui film, pentru că trebuie să fie foarte bine pregătit în fiecare zi de filmare. „Este esenţial să te întrebi ‘Ce vom face?’. E neapărat de discutat unde vor fi aşezate camerele de luat vederi. Nu poţi sări peste asta. Se dezechilibrează totul dacă nu faci un lucru cum trebuie.”, a adăugat Sir Ridley Scott, conform sursei citate.

Însă, cu toate că nu este atât de productiv precum şi-ar dori, faimosul regizor lucrează repede, dovadă stând ultimul său film, care a fost realizat mai repede decât estimase iniţial. „Un film precum ‘Alien: Covenant’ ar dura 100 de zile; noi l-am făcut în 74. L-am realizat cu 111 milioane de dolari, nu cu 180 sau 260. Sunt incredibile sumele de bani cheltuite. Când cheltuieşti 250 de milioane de dolari pentru a realiza un film, ar fi trebuit să fi fost concediat cu un an în urmă.”, a mai spus Sir Ridley Scott.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava