Concert pascal
MOPAN Suceava

Sir Ridley Scott îşi doreşte să facă patru filme într-un singur an. Regizorul în vârstă de 79 de ani a mărturisit că se simte frustrat din cauză că nu poate fi la fel de prolific precum actorii, care reuşesc să se ocupe de mai multe proiecte într-un an, şi că ‘îl înnebuneşete’ faptul că un film se face într-un timp atât de lung. „Mă înnebuneşte faptul că un actor poate face patru filme pe an, iar eu nu. Îi spuneam acest lucru lui Michael Fassbender (starul din ‘Alien: Covenant’).”, a spus Sir Ridley Scott, potrivit contactmusic.com.

Veteranul regizor a spus că durează foarte mult realizarea unui film, pentru că trebuie să fie foarte bine pregătit în fiecare zi de filmare. „Este esenţial să te întrebi ‘Ce vom face?’. E neapărat de discutat unde vor fi aşezate camerele de luat vederi. Nu poţi sări peste asta. Se dezechilibrează totul dacă nu faci un lucru cum trebuie.”, a adăugat Sir Ridley Scott, conform sursei citate.

Însă, cu toate că nu este atât de productiv precum şi-ar dori, faimosul regizor lucrează repede, dovadă stând ultimul său film, care a fost realizat mai repede decât estimase iniţial. „Un film precum ‘Alien: Covenant’ ar dura 100 de zile; noi l-am făcut în 74. L-am realizat cu 111 milioane de dolari, nu cu 180 sau 260. Sunt incredibile sumele de bani cheltuite. Când cheltuieşti 250 de milioane de dolari pentru a realiza un film, ar fi trebuit să fi fost concediat cu un an în urmă.”, a mai spus Sir Ridley Scott.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava