MOPAN Suceava

Ridley Scott spune că ‘The Last Duel’ a fost un eșec la box office din cauza milenialilor și a telefoanelor acestora. Filmul cu Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer și Ben Affleck a generat încasări de doar 27 de milioane de dolari, la un buget de $100 milioane, în octombrie, notează contactmusic.com.

În cadrul podcastului lui Marc Maron, WTF, regizorul a spus: „Disney a făcut o treabă fantastică pe partea de promovare. Șefilor le-a plăcut filmul, eram îngrijorat că nu este pentru ei. (…) Cred că totul se rezumă la ceea ce avem astăzi: publicul care a crescut cu aceste telefoane mobile extraordinare. Milenialul [care] nu vrea niciodată să fie învățat nimic decât dacă-i spui pe telefonul mobil.”

Ridley Scott, lăudat, printre altele, pentru ‘Blade Runner’ și ‘Gladiator’ – a mai spus, potrivit sursei citate: „Este o problemă generală, dar cred că avem de-a face cu asta chiar acum cu Facebook. Este o direcție greșită, care s-a întâmplat în acest caz, faptul că s-a oferit un tip greșit de încredere acestei ultime generații, cred.”

Regizorul în vârstă de 83 de ani a mai spus: „Cu toții am crezut în acest scenariu, că este grozav. Și am reușit să facem acest film. Nu poți câștiga tot timpul. Nu am regretat niciodată un film pe care l-am făcut. Niciunul. Am învățat foarte devreme să fiu propriul meu critic. Singurul lucru despre care ar trebui să am o părere este despre ceea ce tocmai am făcut. În rest, pleacă. Asigură-te că ești fericit. Și nu te uita înapoi. Asta sunt eu.”

Cel mai nou film al lui Ridley Scott, ‘House of Gucci’, va avea premiera în cinematografe săptămâna aceasta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava