Comenzi MOPAN Suceava

Soția lui Tom Jones, Melinda Rose Woodward, care i-a fost alături muzicianului 59 de ani, a murit, pe 10 aprilie, în spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles după „o scurtă, dar crâncenă bătălie cu cancerul”.

Recent, Tom Jones a postat pe contul său de Twitter un mesaj în care a mulțumit fanilor pentru „simpatia și suportul” de care au dat dovadă după moartea soției sale.

În mesajul  intitulat ‘Câteva cuvinte de la Tom…’ se arată, potrivit contactmusic.com: „Mulțumiri din suflet tuturor celor care mi-au trimis mesaje în care și-au exprimat simpatia și sprijinul față de mine și de familia mea pe durata ultimelor săptămâni. Atât de multe cuvinte frumoase și pline de emoție au fost spuse… Aceste mesaje pline de iubire ne-au ajutat foarte mult pe toți. Ne vedem curând.”

 

Tom Jones și Melinda se cunoșteau din copilărie și s-au căsătorit la vârsta de 16 ani. Cei doi au rămas împreună, în ciuda greutăților prin care căsnicia lor a trecut de-a lungul timpului și au împreună un băiat, Mark.

Melinda Woodward a ales să stea departe de lumina reflectoarelor, după ce soțul ei a cunoscut faima mondială, în 1965, cu piesa ‘It’s Not Usual’. În ultimii ani, Linda a mai trecut prin teama că ar putea suferi de cancer, iar recent, când Jones și-a anulat câteva concerte, citând ‘o boală gravă’ în familie, fanii s-au gândit la ce e mai rău.

Într-un interviu acordat lui Jonathan Ross, în octombrie 2015, cântărețul a mărturisit că nu crede că ar mai putea cânta dacă Linda ar muri. El a spus: „Nu vreau să mă gândesc atât de departe, dar ea nu s-a simțit prea bine în ultima vreme și s-a apropiat de… nu știam dacă va reuși să supraviețuiască sau nu. Atunci i-am spus lui Mark: ‘Dacă mama ta nu trece cu bine peste asta, nu știu dacă voi mai putea cânta, pentru că foarte multe dintre melodiile mele au legătură cu ea, mă gândesc la ea atunci când le cânt, așa că ar fi greu să fac asta dacă ea nu ar mai fi.’”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava