MOPAN Suceava

Sir Tom Jones și Jessie J vor cânta în duet la gala anuală de decernare a premiilor Grammy, pe scenă urmând să urce pentru a cânta, pe 8 februarie, tot în duet, și Adam Levine cu Gwen Stefani și Hozier cu Annie Lennox, informează contactmusic.com.

Tom Jones, în vârstă de 74 de ani, a anunțat veștile prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Twitter: „Sunt extrem de încântat să vă anunț că Jessie J și eu vom cânta împreună la gala Grammy. De asemenea, vor mai fi și alte minunate colaborări.”

Hozier, autorul hit-ului ‘Take Me to Church’, și-a exprimat, la rândul său, tot printr-un mesaj postat pe site-ul de socializare, încântarea de a colabora cu vedeta Eurythmics, Annie Lennox: „Incredibil de încântat să vă anunț că voi cânta alături de legendara Annie Lennox la gala de decernare a premiilor Grammy.”, a scris cântărețul, potrivit ContactMusic.

Autorul hit-ului ‘Stay with Me’, Sam Smith, vedeta pop Ariana Grande, super-producătorul Pharrell Williams, Madonna, Lady Gaga și Tony Bennet, Usher, Miranda Lambert, John Legend, AC/DC,  și Ed Sheeran vor urca, de asemenea, pe 8 februarie, pe scena evenimentului, care va avea loc în Staples Centre, Los Angeles.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava