MOPAN Suceava

Sir Tom Jones va lansa un nou album anul acesta, după ce în timpul izolării la domiciliu, impusă la nivel global de pandemia de coronavirus, a adunat o mulțime de materiale pe care le-a pus cap la cap.

Starul în vârstă de 80 de ani a declarat pentru ‘Jools Holland’s Annual Hootenanny’, potrivit contactmusic.com: „Am înregistrat un album chiar înainte de perioada de izolare, la începutul acestui an. În timpul carantinei, le-am mixat și le-am pus cap la cap pe toate.”

În altă ordine de idei, solistul trupei Stereophonics, Kelly Jones, l-a lăudat recent pe Tom Jones, spunând despre el că îl consideră „un al doilea tată”. Kelly a trecut printr-o operație de îndepărtare a unui polip de pe corzile vocale în 2019, iar în timpul recuperării sale a dezvoltat o prietenie strânsă cu legendarul muzician. „Singurul muzician la care am apelat atunci a fost Tom Jones, pentru că am crezut că a trecut și el prin asta – este ca un al doilea tată pentru mine. Are o experiență foarte mare și a avut, de-a lungul timpului, și probleme cu gâtul. M-a încurahat foarte mult, mi-a spus să mă relaxez și mi-a dat sfaturi. A fost foarte bine să îl am alături pentru a discuta despre aceste probleme.”, a spus Kelly Jones, conform aceleiași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava