Concert pascal
MOPAN Suceava

Orașul Siret se află pe locul 2 în regiunea Nord-Est după municipiul Bârlad în ceea ce privește valoarea fondurilor contractate din POR 2014-2020, cu opt proiecte câștigate în valoare de peste 22 de milioane de euro, a anunțat primarul Adrian Popoiu.

Clasamentul include doar beneficiari din rândul orașelor și municipiilor care au semnat contracte de finanțare din cele 6 județe Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, cu excepția municipiilor reședință de județ.

”Dezvoltarea orașului durabil și sustenabil se face doar prin accesarea de fonduri europene. A fost activitate intensă, de ani de zile, desfășurată împreună cu echipa de proiecte europene din cadrul primăriei, cărora le mulțumesc pentru determinarea, sacrificiul, expertiza și competența de care au dat dovadă. În ierarhia municipiilor și orașelor din regiunea Nord Est cu excepția municipiilor reședința de județ orașul Siret este pe PRIMUL loc la sumele alocate pe cap de locuitor și pe locul DOI la suma totală a proiectelor finanțate prin POR, după o localitate care este de șapte ori mai mare. Cu siguranță, după implementarea acestor proiecte, care acoperă o gama largă de nevoi în domeniul infrastructurii rutiere, școlare, sociale, spațiilor verzi, de cercetare, etc., fața orașului va fi cu adevărat schimbată”, a declarat Popoiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava