Concert pascal
MOPAN Suceava

Formația Siretul Dolhasca nu va evolua sezonul următor în Liga a III-a. Și asta pentru că echipa antrenată de Constantin Ferariu nu dispune de resursele financiare necesare.

”La finele săptămânii precedente a fost ultima zi în care ne puteam înscrie pentru a participa în competiție, dar nu am făcut-o. Nu ne permitem să plătim testele Covid care ni se solicită, așa încât am fost nevoiți să luăm această decizie. Dacă va începe Liga a IV-a ne dorim să continuăm aici, dar și în acest caz lucrurile sunt un pic complicate. Ar trebui să facem săptămânal aceste teste Covid, iar băieții de la echipă lucrează fiecare și nu prea doresc să le facă pentru a nu își pierde locul de muncă”, a precizat antrenorul celor de la Siretul Dolhasca.

În ceea ce privește lotul de jucători, acesta a rămas același cu care Siretul Dolhasca a abordat turneul de promovare pentru Liga a III-a.

Dacă s-ar fi înscris în cel de-al treilea eșalon valoric, elevii lui Constantin Ferariu ar fi trebui să facă parte din Seria I, alături de formațiile Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți, Șomuz Fălticeni, Ceahlăul Piatra Neamț, Ozana Târgu Neamț, Bradu Borca, Știința Miroslava, CSM Pașcani și Dante Botoșani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava