Concert pascal
MOPAN Suceava

Campioana județului Suceava, Siretul Dolhasca, se va confrunta cu reprezentantele Iașului și Neamțului la barajul în trei pentru promovarea în Liga a III-a, care se va derula pe teren neutru, în intervalul 1-9 august.
Dacă în ceea ce privește adversara din județul Iași lucrurile sunt clare, această postură fiind ocupată de Unirea Mircești, situația pare mai complicată în întrecerea din Neamț, a cărei reprezentantă urmează să fie aleasă dintre Bradul Borca, Speranța Răucești și Victoria Horia.
Conform hotărârii FRF, vor promova din Liga a IV-a în Liga a III-a 14 echipe câştigătoare ale minigrupelor de baraj în trei dintre cele 42 de campioane judeţene declarate de Asociațiile Județene de Fotbal și de Asociația Municipală de Fotbal București. Respectiva hotărâre prevede că fiecare echipă va disputa un singur joc împotriva fiecăreia dintre celelalte două echipe din minigrupă, în cadrul unui turneu, care se va desfășura pe teren neutru, în intervalul 1-9 august.
În cazul în care o echipă situată pe locul întâi într-o minigrupă din cadrul barajului de promovare în Liga III-a nu se înscrie în competiție, nu îndeplinește condițiile de participare sau se retrage înainte de începerea competiției Liga a III-a sezonul 2020-2021, locul vacant astfel apărut va fi completat cu echipa situată pe locul 2 în minigrupa respectivă.
Comitetul de Urgență FRF a aprobat calendarul și regulamentul de organizare și desfășurare pentru partidele care vor contribui la configurarea componenței Ligii a III-a în sezonul 2020-2021.
Datele de disputare a partidelor din minigrupe vor fi 1 august, 5 august și 9 august, de fiecare dată de la ora 17:30. Gruparea Siretul Dolhasca va sta pe data de 1 august, urmând să se confrunte, pe 5 august, cu Unirea Mircești, iar pe 9 august, cu reprezentanta județului Neamț.
Chiar dacă nu s-a stabilit încă nimic oficial, cel mai probabil, turneul de baraj dintre echipele campioane ale județelor Suceava, Iași și Neamț va avea loc la Vaslui. Nu se știe încă nici ce condiții medicale vor fi impuse echipelor care vor lua parte la turneul de baraj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava