• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Relaxarea și soarele zilnic de la Muzeul Satului sunt într-un contrast sclipitor cu călătoriile nocturne și nesfârșite. Sunetele și culorile metamorfozate pot însemna doar un lucru: Gaia Trance Zone s-a întors la R:EVOL:UTION Festival!

Din partea echipei sârbești, mixerul urmează să fie preluat de talente stelare precum Imaginarium Live, Sarmati Live, DJ Vlada, DJ Stole, DJ Pura, DJ Manda, DJ DaPEACE, DJ Mozza, DJ Zarma și DJ Psychosis.

Privește: Imaginarium Live @ Psy-Fi 2017

Nume mari autohtone vor fi de asemenea prezente. Asfel, România e reprezentată de șamani electronici, dar și spirituali, precum Atma Live, DJ Latam, DJ Psylev, DJ B:Hex, DJ Azthura, DJ Shuva și DJ Malik.

Privește: Atma – The Golden Horn (Official Video)

Așa cum nicio petrecere goa sau psy trance nu ar putea fi vreodată împlinită fără o experiență vizuală, conceptul artistic al acestui an va fi adus de FLUOROBOTANICS din Republica Cehă, care-și descriu munca drept “deco-ruri lyserdelice (lyserdelic decos)”.

Privește: Trippy Flowing Mapping by Fluorobotanics

Toți artiștii de la Gaia Trance Zone vor pune muzică în cadrul R:EVOL:UTION Festival, care va avea loc între 31 mai și 2 iunie la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, alături de Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Mortiis, 1000mods, Nicole Moudaber, Raresh, Barac b2b Gescu și mulți alții. Bilete pe trei zile sunt disponibile la 169 de lei sau la 189 de lei cu camping inclus.

Acestea pot fi găsite pe eventim.ro și iabilet.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava