Concert pascal
MOPAN Suceava

Irinel Columbeanu (65 de ani) a iubit-o foarte mult pe Monica Gabor (35 de ani) și declară că este iubirea vieții lui, fapt pentru care nu avea cum să o înșele în timpul căsniciei, deși acesta a fost și motivul separării dintre cei doi. Fostul milionar a făcut declarații emoționante în timpul unei emisiuni moderate de Cristina Șicanu la Metropola TV, potrivit click.ro.

Irinel Columbeanu susține că nu și-a înșelat soția, iar motivul care a stat la baza divorțului au fost ambiția și încăpățânarea „Orgoliul face multe rele pe lumea asta. Eu am aflat din presă de depunerea actelor”, a declarat omul de afaceri potrivit sursei citate.

Iri și Moni, celebrul cuplu care făcea furori prin anii 2000, s-au căsătorit în 2006 și au divorțat în 2011, chiar perioada în care afaceristul a rămas fără o mare parte din avere. În 2007 au devenit și părinți, căci Monica Gabor a născut-o pe Irina Columbeanu, acum în vârstă de 14, care a locuit până nu demult cu tatăl ei la Izvorani. În Capitală, Irina studia la Școala Franceză, o școală privată unde merg doar copiii de elită.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/situatia-critica-in-care-a-ajuns-irinel-2239174.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava