Concert pascal
MOPAN Suceava

3.500 de lei! Atât este pensia fostului primar al Capitalei Viorel Lis. Cu banii aceștia poate să achite doar tratamentul pe trei zile și cam atât. Soția lui, Oana Lis, a amanetat verighetele ca să îi cumpere, joi, 11 august, un cărucior pentru că nu se mai poate deplasa singur, iar azi face apel la oameni să o ajute cu donații: „Mai am bani doar de mâncare și atât. Am ajuns la capătul răbdării!”. Cei care au blamat-o pe Oana că stă din interes lângă Viorel Lis, acum se pot rușina văzând-o cât de mult luptă pentru un om care se luptă cu problemele bătrâneții: boală, imobilitate, frici și altele, scrie click.ro.

De aproximativ trei ani, fostul edil al Bucureștiului stă mai mult prin spitale, iar de trei săptămâni nu se mai mișcă deloc! Durerile l-au slăbit și fizic și psihic, iar acum are nevoie de ajutor permanent, un om care să îl vegheze zi și noapte, gata la orice oră să sune la ambulanță având în vedere starea precară de sănătate.

„Viorel nu se mai poate mișca deloc. De trei săptămâni starea lui s-a degradat rapid și asta este groaznic, mai ales pentru un om conștient. Suferă foarte mult văzându-se în halul ăsta. La azil nu pot să-l duc pentru că nu mă lasă inima și nici el nu își dorește lucrul ăsta. Asta e bătrânețea, boala, e foarte greu”, a declarat Oana, pentru Click!.

Până acum, Oana s-a descurcat cât de cât cu banii: pensia lui, dar și veniturile ei pe care le obținea din ședințele de terapie pe care le făcea. Pentru că soțul ei are nevoie 24 din 24 de ore de supraveghere, Oana a renunțat la cabinetul ei și acum este îngrijitoare, dar nu se mai descurcă deloc cu banii. Sunt foarte multe cheltuieli zilnice.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/situatie-disperata-oana-si-viorel-lis-la-limita-2195288.html

Situație disperată! Oana și Viorel Lis, la limita sărăciei: „Mai am bani doar de mâncare și atât. Am ajuns la capătul răbdării!", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava