MOPAN Suceava

Comunicat:

Skatepark-ul incepe sa arate asa cum si-l doresc skaterii suceveni, desenat de catre graffiteri suceveni, nu de catre graffiteri adusi de prin alte locuri.

Suceava are tineri talentati, iubitori de graffiti. Doar ca pe nimeni nu interesa asta, nimanui nu ii pasa de ei. Vroiau sa aduca graffiteri din alte orase, neavand incredete in talentele locale ale culturii urbane.

A fost nevoie de o simpla initiativa a grupului de initiativa Suceava Noastra pentru ca graffiterii Suceveni sa isi castige increderea, sa se mobilizeze si sa porneasca, in cel mai civilizat mod posibil la lucru.

Asa cum le-am promis, cand isi vor termina munca, „Suceava Noastra” va organiza pentru graffiterii si skaterii suceveni un graffiti party, ocazie cu care va premia cele mai reusite desene.

Au trecut aproape 2 luni de la inaugurarea skateparkului si Primaria Suceava pare a fi incapabila in a amplasa cosuri adecvate de gunoi. Daca nu o vor face pana la sfarsitul lunii septembrie, se va ocupa „Suceava Noastra” si de acest aspect.

Si acesta este doar un inceput de drum. Skatepark-ul Sucevei va arata asa cum si-l doresc skaterii si graffiterii Sucevei.

Suceava va arata asa cum si-o doresc Sucevenii.
Suceava Noastra va milita pentru a reda Suceava Sucevenilor.
Ne luam orasul inapoi!
Dan Cusnir, cetatean al Sucevei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava