Concert pascal
MOPAN Suceava

Mediul de afaceri din regiunea Iași s-a întâlnit astăzi cu Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul Smart Start USA, și echipa de proiect într-o nouă conferință de promovare a programului și prezentare a platformei de înscriere în comunitatea Smart Start USA.

La conferință au participat Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul programului, Paul Butnariu, președintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, prof. dr. Mihaela Onofrei, prorector Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, prof.dr. Cristina Teodora Roman, Decanul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, Narcis Tăbăcaru, director AIMMAIPE Iași,  și Vlad Danciu, director Smart Start USA.

În cadrul conferinței, președintele Consiliului Județean Iași, dl. Maricel Popa a apreciat beneficiile Smart Start USA pentru antreprenorii regionali, care pot găsi în acest program pârghiile și instrumentele care să îi ajute să se dezvolte în afara țării și i-a îndemnat să acceseze platforma pentru a dezvolta afaceri de succes, pentru început, în Statele Unite ale Americii.

Participanții au aflat, în acest context, oportunitățile concrete de afaceri, tipurile de business care au avut succes, caracteristicile sociale, economice, juridice și fiscale ale pieței americane, dar și modalitățile alternative, prin care pot fi susținuți de programele guvernamentale, să se internaționalizeze pe piețele străine și informații despre programele de educare antreprenorială în domeniul economic și al comerțului exterior.

Ilan Laufer a anunțat lansarea competiției anuale pentru acordarea a 10 burse pe an celor mai bune proiecte de afaceri înscrise în platforma Smart Start USA, care vor beneficia pe perioada celor 6 luni de incubare de toate facilitățile financiare – cazare, transport și alte cheltuieli survenite din implementarea proiectului, provocându-i pe antreprenorii din Iași să depună cele mai viabile proiecte.

Antreprenorii prezenți au primit informații despre pașii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a deveni membri ai comunității Smart Start USA.

Smart Start USA se adresează antreprenorilor care doresc să-și extindă afacerile pe piețele internaționale, în special pe piața americană.

Mai multe informații despre condițiile, avantajele și oportunitățile oferite de program pot fi aflate accesând link-ul:  https://smartstartusa.net și înregistrându-vă în comunitatea Smart Start USA.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava