• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În decursul zilei de miercuri, 9 ianuarie, jurnalistul Rareș Bogdan a publicat în spațiul media câteva documente ANAF, din care reiese că funcționarii instutuției continuă operațiunea de inventariere a artiștilor și fotografilor de la nunți, așa cum au anunțat. Într-unul din acte figurează și numele lui Smiley, care se pare că este îndatorat statului cu o sumă impresionată de bani, potrivit click.ro.

Potrivit unui document al ANAF Argeș, publicat de jurnalistul Rareș Bogdan, solistul ar avea de plătit în jur de 168.000 lei, pentru depășirea plafonului TVA și nedeclararea veniturilor, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/smiley-dator-vandut-la-anaf-ce-spune-avocatul-solistului-despre-suma-imensa-de-bani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava