MOPAN Suceava

Smiley a fost amendat de polițiști miercuri, 19 august, după ce a fost prins conducând cu viteză în drum spre litoral. După ce informația a apărut și în presă, artistul a ținut să le explice și prietenilor săi virtuali situația, mai ales după ce peste tot s-a scris că a fost testat și pentru antidrog, notează click.ro.

Cântărețul și-a asumat întreaga vină, așa cum puține persoane publice au curajul să o facă, fiind conștient că este văzut ca un model de tinerii de pretutindeni. Acesta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care recunoaște că a depășit viteza legală și explică, deasemenea, că testul antidrog a ieșit negativ.

Răspunsul amuzant al MAI

„Dragă Smiley, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată…ca și amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poți plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S. Privește partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul”, au scris reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne pe Facebook, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/smiley-prima-reactie-dupa-amenda-am-vrut-sa-aflati-de-la-mine

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava