• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cel mai discret şi vânat cuplu este fără doar şi poate cel format din Smiley şi Gina Pistol. Deşi apropiaţii lor ştiu că sunt împreună şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste deja de câţiva ani, îndrăgostiţii evită să se afişeze împreună. Joi seara, la ziua lui Mario Fresh, cei doi au venit de mână şi s-au sorbit din priviri fără să le mai pese de ochii curioşilor, informează jurnaliștii Click.

A fost petrecere mare în showbiz. Joi seara, Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca, a împlinit 20 de ani, notează click.ro. Tânărul a dat un chef pe măsură succesului de care se bucură în ultima vreme de când a luat cu asalt topurile cu piesă “Solo”.

Citește tot articolul pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/smiley-si-gina-pistol-prima-aparitie-publica-s-au-afisat-ca-un-cuplu-la-ziua-lui

Smiley şi Gina Pistol, prima apariţie publică. S-au afişat ca un cuplu la ziua lui Mario Fresh, 5.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava