MOPAN Suceava

Snoop Dogg a renunțat la versurile explicite, cu care și-a obișnuit fanii, iar prin intermediul noului său album reggae, ‘Reincarnated’, speră să transmită un alt fel de mesaj, unul pozitiv. Rapperul și-a schimbat și numele pentru noul lui album, în Snoop Lion.

El a declarat pentru ETOnline.com, potrivit ContactMusic: ”Acum am grijă ce spun. Înainte nu aveam această grijă, pentru că nu-mi păsa deloc, pentru că totul venea din inimă. Vorbeam prin prisma unui adolescent, care făcuse parte dintr-o bandă, care fusese traficant de droguri, vorbeam despre ceea ce simțeam eu că e bine la acea vreme, despre prin ce treceam. Dar acum, ca om mai în vârstă, trebuie să vorbesc despre lucrurile care fac diferența și despre lucrurile care contează.”

Starul – pe numele lui adevărat Calvin Broadus – a mai spus că și-a găsit o latură mai pozitivă și acum vrea să transmită un mesaj diferit prin intermediul muzicii sale.

Rapperul a adăugat: ”Lumea are nevoie de mesaje pozitive și de muzică care să îi facă să se simtă bine. Deoarece muzica este un fel de ușurare. Asta face ea: te scapă de durere, te ajută să depășești momentele grele prin care treci. Atunci când mergi într-un club, sau când pui muzică să asculți în mașină, o faci pentru a te elibera de ceva.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava