MOPAN Suceava

Caz de-a dreptul șocant la o grădiniță din comuna Bosanci, unde o educatoare a agresat sexual trei fetițe din grupa la care preda. Totul a ieșit la iveală după ce la finalul anului trecut, femeia a sesizat la Poliție faptul că autoturismul său, parcat în fața blocului, a fost incendiat. În urma sesizării, în cursul zilei de 17 decembrie, polițiștii au identificat autorul și l-au reținut pentru 24 de ore, ulterior acesta fiind arestat. Însă, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat mașina este tatăl a doua fetițe minore și ar fi recurs la acest gest de răzbunare ca urmare a unor acte de viol și agresiune sexuală din  partea femeii asupra fiicelor sale.

„Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorele au existat, fiind identificată chiar și o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate”, a transmis Poliția Suceava. În urma probatoriului administrat și a doua percheziții efectuate în data de 14.01.2022 pe raza localităţilor Suceava și Bosanci, s-a dispus reținerea femeii  pentru 24 de ore. Ulterior, femeia a fost arestata pentru 30 de zile.

Șocant. O educatoare din Bosanci a agresat sexual trei copile de la grădinița la care preda. Pentru a se răzbuna, tatăl a două dintre fetițe a incendiat mașina acesteia, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava