MOPAN Suceava

Social democraţii suceveni au depus miercuri la Biroul Electoral Judeţean listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Delegaţia PSD Suceava care l-a avut în frunte pe liderul judeţean Ioan Stan a fost extrem de numeroasă. Ioan Stan deschide lista pentru Senat după ce patru mandate consecutive a activat în Camera Deputaţilor. El este urmat de Virginel Iordache, Ovidiu-Liviu Donțu, Mihaela Marinca, Niculai Bosancu şi Radu-Gheorghe Munteanu. La Camera Deputaţilor primul pe listă este actualul deputat Eugen Bejinariu. Lista continuă cu Maricela Cobuz, Cătălin Ioan Nechifor, Alexandru Rădulescu, Emilian-Iuliu Havrici, Ioan Pavăl, Gheorghe Șoldan, Gheorghe Apetrii, Oana-Elena Pintilei, Florin Lungu, Alina-Ioana Popa, Petru Crăciun şi Mihai Reman.

Stan : « Constatăm că noi cei de la PSD suntem chemaţi la vremuri de restrişte să îndreptăm ce au stricat alţii »

Ioan Stan a declarat că listele de candidaţi ale PSD respectă principiul reîmprospătării clasei politice, principiul probității morale, al probității intelectuale, principiul reprezentării seniorilor, doamnelor, tinerilor, dar și principiul competitivității, eficienței, al rezultatelor obținute precum și cel al reprezentării tuturor zonelor județului. « Am depus listele de candidaţi oameni cu adevărat profesionişti care au dat destule examene în viaţă. Avem ingineri, profesori, economişti, doctori, jurişti. Constatăm că noi cei de la PSD suntem chemaţi la vremuri de restrişte să îndreptăm ce au stricat alţii. Nu voi spune ce target avem pentru că am văzut că ieri s-au terminat alegerile (nr. aluzie la depunerea listelor PNL şi la anunţul că liberalii ţintesc două mandate de senator şi şase de deputat). Vom merge direct la cetăţeni pentru că ei ştiu cine suntem şi ce vrem. Vrem să facem ce trebuie pentru ca oamenilor să le fie cât mai bine », a declarat Stan. La rândul său deputatul Eugen Bejinariu a declarat că ţinta social democraţilor este aceea de a câştiga alegerile şi de a forma guvernarea. « Intrăm în campanie cu gândul de a câştiga. Avem un program de guvernare extrem de îndrăzneţ şi sunt convins că românii îl vor vedea, îl vor studia şi îşi vor da votul în consecinţă. Doamne ajută », a declarat Bejinariu.

Iordache: ”Cred cu tărie ca societatea românescă are nevoie de o politică de centru stânga, o politică a solidarității şi de o guvernare pentru oameni”

Profesorul Virginel Iordache a spus că împreună cu ceilalți candidati PSD va semna un contract social cu cetăţenii, contract care se va baza pe două componente: angajamentul de integritate și programul de dezvoltare a localității. ”Îmi doresc ca, alături de primarii şi de cetăţenii acestui județ să contribui la schimbarea în bine a acestor meleaguri binecuvântate de Dumnezeu. Am avut o guvernare performantă. Guvernul PSD a redat demnitatea tuturor celor cărora li s-au tăiat pensiile, salariile. Ne-am respectat promisiunile. Iar sucevenii ştiu asta. Pentru mine, ca şi candidat de senator, este foarte important să cunosc şi să rezolv problemele profesorilor, medicilor, muncitorilor, tinerilor şi pensionarilor şi a altor categorii de cetăţeni care au nevoie de sprijin. Cred cu tărie ca societatea românescă are nevoie de o politică de centru stânga, o politică a solidarității şi de o guvernare pentru oameni, nu împotriva lor. Din aceste motive solicit ,cu politețe, cu respect, tuturor sucevenilor să ne încredințeze votul”, a încheiat Iordache.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava