• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Social democrații suceveni și-au exprimat în unanimitate susținerea față de conducerea națională a PSD și față de guvernarea social-democrată făcând apel la unitate, echilibru și intelepciune, elemente esențiale pentru realizarea programului de guvernare promis alegătorilor. Asta s-a întâmplat la ședința Comitetului Executiv Județean al partidului care a avut loc joi la Sucevița unde au participat președintele PSD, Liviu Dragnea, președintele Organizatiei Județene Olt și viceprimministru Paul Stănescu, președintele Organizatiei Judetene Teleorman și subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea, directorul general al Companiei Naționale de Investiții, Manuela Pătrășcoiu, aflată în zonă pentru evaluarea unor lucrări derulate prin compania pe care o reprezintă. Au fost prezenți primarii PSD, președinții organizațiilor locale, consilierii județeni, membrii Biroului permanent județean și parlamentarii suceveni: senatorii Ioan Stan și Virginel Iordache, deputații Maricela Cobuz, Eugen Bejenariu, Emanuel Havrici și Alexandru Rădulescu.

Dragnea a făcut o evaluare a activității PSD și a îndeplinirii programului de guvernare

În cadrul ședinței Liviu Dragnea a făcut o evaluare a activității PSD și a îndeplinirii programului de guvernare arătând că s-a reușit creșterea salariilor, a pensiilor, a burselor pentru studenți chiar dacă în același timp s-au luat măsuri de relaxare fiscală. ”Dl. președinte Liviu Dragnea a evaluat activitatea Partidului Social Democrat si a majorității parlamentare social-democrate din anul 2017 apreciind că alegerile parlamentare au fost câștigate pe baza unui program de guvernare viabil și acest fapt obligă guvernarea social-democrată să implementeze în întregime acest program pentru a confirma așteptările alegătorilor. Activitatea legislativă a majorității social-democrate s-a concretizat prin adoptarea unor legi importante așteptate de societatea românească (precum legea salarizarii unice, legile justiției, legea prevenției), dar este imperios necesară adoptarea în acest an a unor legi extrem de necesare pentru România: Legea achizițiilor publice, Codul administrativ, Legea finanțelor publice, Legea educației naționale etc. Domnul Dragnea a evaluat și gradul în care a fost îndeplinit programul de guvernare arătând că s-a reușit creșterea salariilor, a pensiilor, a burselor pentru studenți chiar dacă în același timp s-au luat măsuri de relaxare fiscală: reducerea impozitelor, anularea unor taxe și acest fapt se simte deja în buzunarul românilor. Cu toate aceste măsuri, în pofida temerilor nejustificate și răuvoitoare a unora Romania a avut cea mai mare creștere economică din Europa și s-a încadrat în deficitul bugetar estimat”, se menționează în comunicatul remis presei după ședința de la Sucevița.

”Anumite disfuncționalități interne ce pot perturba activitatea partidului pot fi depașite prin dialog, încredere și unitate”

În comunciat se arată că în ceea ce priveste Partidul Social Democrat pe drept cuvânt se menține la o cota mare de încredere în rândul alegătorilor ”așa cum demonstrează sondajele” și că anumite disfuncționalități interne ce pot perturba activitatea partidului pot fi depașite prin dialog, încredere și unitate. Liviu Dragnea a evidențiat și obiectivele pe care le are PSD: câștigarea alegerilor europarlamentare și prezidențiale, ”fapt ce poate fi ușor realizat prin menținerea unității partidului și a îndeplinirii programului de guvernare”.

Obiectivele PSD: câștigarea alegerilor europarlamentare și prezidențiale

”De asemnea a fost apreciat ca având un succes deosebit în dezvoltarea comunitatilor locale Programul Național de Dezvoltare Locală, mulțumindu-le celor care l-au inițiat și coordonat în calitatea dumnealor de miniștri ai dezvoltării: dl. Liviu Dragnea, dna Sevil Shhaideh, dl. Paul Stănescu si dl. Adrian Gâdea”, se mai spune în comunicatul PSD. Președintele organizației județene a PSD, senatorul Ioan Stan, a apreciat că prezența într-un număr atat de mare, peste 200 de membri, la ședința Comitetului Executiv Județean al PSD și unitatea în opinie a acestora ”arată forța pe care PSD Suceava o are, iar prezența la CEX a președintelui partidului demonstrează recunoașterea la nivel național a acestei forțe și reprezintă o premiză a implicării mai consistente a guvernării social-democrate în dezvoltarea județului Suceava”.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava