Concert pascal
MOPAN Suceava

Departamentul de Comunicare al PSD Suceava informează că în această săptămână Organizația Județeană PSD Suceava a organizat două evenimente dedicate Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Astfel, marți, 24 septembrie, în orașul Frasin a avut loc întâlnirea reprezentanților seniorilor social-democrați din regiunea Moldova, iar joi 26 septembrie, la Fălticeni, s-au întâlnit peste 400 de seniori PSD din tot județul Suceava.

”Pensionarii suceveni prezenți au ținut să reafirme sprijinul pentru politicile publice promovate de Partidul Social Democrat”

”Ca de obicei alături  de președintele OPSD Suceava, Mișu Gafencu au participat și președintele Organizatiei județene PSD Suceava – senatorul Ioan Stan, parlamentarii social-democrati suceveni, primari, membrii suceveni ai guvernului PSD și consilieri județeni. Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice constituie în fiecare an un prilej firesc pentru organizația județeană a PSD de a-și sărbători seniorii.  Pensionarii suceveni prezenți au ținut să reafirme sprijinul pentru politicile publice promovate de Partidul Social Democrat, politici care au permis ca nivelul de trai să crească constant pentru omul de rând în perioada guvernării PSD. Domnul președinte Ioan Stan, în numele organizației județene a PSD, a apreciat implicarea și activitatea colegilor din organizația pensionarilor. A menționat că pentru parlamentarii social democrați și guvernul PSD asigurarea unui trai decent pentru vârstnicii României rămâne o prioritate”, se menționează în comunicatul de presă al PSD Suceava.

Potrivit acestuia, în urma ambelor întâlniri s-a conturat certitudinea că ”guvernarea social democrata este singura care iși manifestă preocuparea pentru asigurarea calitătii vieții persoanelor de vârsta a treia, este singura care nu numai că a reușit creșterea pensiilor, dar este și singura care poate menține acest lucru, iar garantarea acestui fapt este dată de alegerea premierului Viorica Dăncilă ca președinte al României”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava