Concert pascal
MOPAN Suceava

Cuvinte cheie: Societatea de Avocatură Pavel Mărgărit și Asociații, avocat specializat în drept civil drept imobiliar și construcții, exercitarea dreptului de preempțiune, achiziționarea unui imobil în România, legislația din România în domeniul imobiliar

Executive summary: Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații a asistat o companie din România care activează în domeniul HoReCa în vederea exercitării dreptului de preempțiune al clientului pentru achiziționarea unui imobil în România. Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la serviciile unui avocat specializat în drept civil, drept imobiliar și construcții care să vă poată asista cu privire la analizarea legislației din România în domeniul imobiliar și verificarea condițiilor legale aplicabile în funcție de fiecare caz în parte.

Asistența a constat în acordarea de consultanță juridică cu privire la posibilitatea clientului de a-și exercita dreptul de preempțiune pentru achiziționarea unui imobil în România, respectiv un hotel important situat în București.

De asemenea, echipa de avocați specializați în drept civil, drept imobiliar și construcții a Societății de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații a analizat dacă oferta primită de client de la partea contractantă îndeplinește cerințele prevăzute de legislația din România în domeniul imobiliar și a examinat condițiile în care clientul își poate exercita dreptul de preempțiune.

Valoarea proiectului care a inclus asistența cu privire la achiziționarea imobilului din România s-a ridicat la suma de 1.500.000 de euro.

Societatea de Avocați Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la un avocat specializat în drept civil, drept imobiliar și construcții care poate efectua o analiză juridică a raporturilor juridice dintre părți în funcție de situația de fapt a speței și oferi consultanță juridică cu privire la cele mai bune soluții pentru achiziționarea unui imobil în România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Juridic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava