Sâmbătă noapte în timp ce acționa pe DN 2E din comuna Marginea, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în funcțiune.
Astfel, după circa 50 de metri, conducătorul auto a efectuat un viraj la stânga și a oprit pe șanțul din dreptul unui imobil, după care a coborât din mașină cu intenția de a intra în curte, însă a fost prins de polițiști.
Întrucât se manifesta agresiv verbal și fizic și nu s-a conformat somațiilor, polițiștii au folosit mijloacele din dotare, respectiv spray-ul iritant lacrimogen și cătușele, conducătorul auto fiind imobilizat.
Acesta a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 32 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava