MOPAN Suceava

Sâmbătă după amiază  Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Suceava se deplasează un autoturism al cărui conducător auto este posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice.

În jurul orei 15:00 un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică care se afla pe Bulevardul 1 Mai, a reperat apelantul și autoturismul care făcea obiectul sesizării, motiv pentru care au pornit în urmărirea sa, acesta fiind blocat pe str. Scurtă.

La scurt timp la fața locului a sosit  echipajul de poliţie rutieră  din cadrul Biroului Rutier, ocazie cu care, în urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul a fost condus de către un bărbat de 33 ani, din comuna Vulturești, județul Suceava, iar întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultând valoarea 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere rezultatul testului de respirație, a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru recoltarea probelor de sânge necesare în vederea determinării alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, prev. de art. 336 alin. (1) din Codul penal, care urmează a fi soluţionat procedural de către lucrătorii Biroului Rutier.

Șofer beat blocat de polițiști pe strada Scurtă din Suceava. Avea o alcoolemie de1,24 mg/l, 9.8 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava