Concert pascal
MOPAN Suceava

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 1:10, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, în timp ce efectuau activități de control al traficului rutier pe DN 29 A, pe raza satului Șerbănești, comuna Zvoriștea, au efectuat semnale luminoase și acustice de oprire unui autoturism care circula din direcția Zvoriștea către Adâncata, având o deplasare haotică.

Având în vedere că șoferul autoturismului nu s-a conformat semnalelor agenților de poliție și și-a continuat deplasarea, s-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune. După aproximativ un kilometri, la intrarea în localitatea Șerbănești, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit în afara părții carosabile și a acroșat un podeț de beton.

Imediat după impact, la fața locului a ajuns și cea dea doua patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, polițiștii procedând la extragerea din autoturism a conducătorului auto, care se afla în vizibilă stare de ebrietate. Cu această ocazie s-a constatat faptul că acesta se afla singur în autoturism, după extragerea din autoturism, polițiștii au stabilit faptul că șoferul este un bărbat de 21 ani, din comuna Zvoriștea.

Întrucât emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest din dotarea secției de poliție, rezultatul fiind 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost interogată baza de date, rezultând că șoferul nu posedă permis de conducere.

Șoferul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, prev. de art.196, al.2 CP, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, prev. de art.335, al.1 CP, ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, prev. de art.336, alin.1 CP.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava