Concert pascal
MOPAN Suceava

Un şofer beat s-a ales cu dosar penal după ce nu a acordat prioritate unei maşini de poliţie, iar apoi a intrat cu autoturismul într-un scuar de pe marginea drumului. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00:00, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, care se afla pe strada Calea Burdujeni, la intersecția cu strada Calea Unirii, a observat un autoturism care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei de poliție, după care a pătruns cu partea dreaptă a maşinii pe trotuar. Ulterior maşina s-a oprit cu partea stângă față în scuar-ul amplasat la ieșirea din sensul giratoriu către comuna Adâncata.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 59 ani, din municipiul Suceava. Având în vedere că acesta emana halena alcoolică, polițiștii au solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Biroului Rutier în vederea testării bărbatului cu aparatul etilotest. La sediul Poliției Suceava, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la UPU Suceava unde s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava