Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă seara, în jurul orei 20:55, o patrulă din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Vicovu de Sus, în timp ce efectua serviciul de îndrumare, supraveghere şi control al traficului rutier, cu autospeciala din dotare pe strada Victoriei, pe raza localității Bivolărie, din orașul Vicovu de Sus, a procedat la supravegherea unui autoturism, ce era staționat pe strada Obcinii, în fața unui bar.

La un moment dat șoferul s-a urcat la volan, iar autoturismul s-a pus în mișcare, deplasându-se pe strada Obcinii, iar după ce a virat stânga pe strada Constantin Brâncoveanu a demarat în trombă. S-a procedat la urmărirea autoturismului, care la intersecția cu strada Constantin Brâncoveanu, a virat dreapta pe strada Speranței, continuându-și deplasarea traversând trecerea la nivel cu calea ferată, virând stânga pe strada Ștefan cel Mare.

„Poliție au activat semnalele acustice și luminase, folosind totodată sistemul de portavoce, cu somația ”POLIȚIA! TRAGE PE DREAPTA!”, autoturismul continuându-și deplasarea cu viteză mărită.

În continuare autoturismul și-a continuat deplasarea, fiind folosită din nou somația ”POLIȚIA!TRAGE PE DREAPTA!”, conducătorul auto virând dreapta în continuarea străzii Ștefan cel Mare. A fost folosită somația ”POLIȚIA! VOM FOLOSI ARMAMENTUL DIN DOTARE! STAI CĂ TRAG!” , conducătorul auto continuându-și însă deplasarea până în dreptul unui imobil, unde a oprit autoturismul într-un garaj deschis”, a transmis Poliția Suceava cu privire la acest eveniment. S-a procedat la extragerea conducătorului auto din habitaclul autoturismului, imobilizarea și încătușarea lui.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 42 ani, domiciliat în orașul Vicovu de Sus, aceasta aflându-se singur în autoturism.

Având în vedere că șoferul emana halenă s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,15 g/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Mun. Rădăuți, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se continuă cercetările cu privire la infracţiunile de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” faptă prev. și ped. de art. 336 alin. (1) din Codul penal de către polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Vicovu de Sus.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava